Tietoisku ja klinikat: Apuja Sustainable Travel Finland -polulle ja aloitukseen

16.5.202412:45 - 16:30
Onko sinulla STF-polku kesken tai oletko ehkä vasta harkitsemassa kestävyyden osoittamista ympäristöohjelman avulla? Tervetuloa kuulemaan neuvoja, miten edetä työssä! Tilaisuus on tarkoitettu erityisesti niille matkailualan yrityksille, jotka ovat aloittaneet STF-polun suorittamisen, mutta eivät ole saaneet sitä maaliin. Tilaisuus sopii kuitenkin kaikille vastuullisuustyöstä kiinnostuneille toimijoille. Tavoitteena on saada mahdollisimman moni eteenpäin kestävyystyössä!

Aika: To 16.5.2024 klo 12.45 alkaen
Paikka: Break Sokos Hotel Levin kokoustilat, Tähtitie 5, 99130 Sirkka

Ilmoittaudu mukaan ke 15.5. klo 12 mennessä linkin kautta.
(Huom! Erityisruokavaliot voidaan huomioida 10.5. klo 12 mennessä tulleisiin ilmoittautumisiin)

Tapaamme iltapäiväkahvien merkeissä ja kuulemme kahvien jälkeen tietoiskun siitä, miten kestävyyspolulla voi edetä tehokkaasti. Yhteisen tietoiskun jälkeen luvassa on etukäteen varattavissa olevia klinikoita, joissa saat apua juuri oman kestävyyspolkusi varrelle.

Ohjelma:

12.45 – 13.00 iltapäiväkahvit
13.00 – 13.45 STF – keppi vai porkkana: liiketoiminnan kehittäminen, vastuullisuusraportointi ja viherpesudirektiivi
13:45 – 14:15 Sertifiointi ja STF-merkin hakeminen tehokkaasti
14.15 – 16.30 Yrityskohtaiset STF-klinikat (30 min/yritys)

Yrityskohtaisissa klinikoissa käydään läpi yrityksen vastuullisuustyön tila sekä annetaan realistinen arvio työmäärästä ja toteutusaikataulusta yrityksen tahtotilan mukaan. Klinikassa käydään läpi myös yrityskohtaiset tehtävälistat sekä vaadittavat resurssit ja kustannukset. Klinikan tavoitteena on saada yritykselle selkeä kuva siitä, miten STF-merkin hakeminen on mahdollisimman kustannustehokasta ja omaan aikatauluun sopivaa.

Tilaisuuden järjestää Kideve Elinkeinopalvelut, asiantuntijana työpajassa Juho Ikonen, Doama Solutions Oy sekä Tom Selänniemi, Visit Finland. Tilaisuuden yhteinen osuus sisältää kahvitarjoilun.

Kuva: mostphotos.com

Koulutuksen järjestäjä

Kideve Elinkeinopalvelut

Lisätiedot ja ilmoittautuminen koulutuksen järjestäjän sivulta

Tutustu ja ilmoittaudu