Koulutusrehvit Pellossa, Vihreän Pysäkin Grannissa

14.2.202417:30 - 19:30
Yrittäjä, tiesiks sie miten voit kouluttaa ittellesti työntekijän? Tiesiks sie että sulla on mahollisuus opiskella myös Pellossa kohta mihin
vain alhaan liittyen? Ulottuvillasi on nyt erilaisia urapolkuja ja koulutusmalleja!

Lappian osaamispalvelujohtaja Antti Päivärinta kertoo kesäoppisopimuksista, yrityksissä tapahtuvasta oppimisesta, erilaisista räätälöitävistä koulutusmahdollisuuksista ja tutkintojen osista puuttuvan osaamisen hankkimisessa. Pellon sivistysjohtaja Simo Sova kertoo erilaisista koulutus- ja yhteistyömalleista ja myös siitä, mitä Ritavalkealla opiskellaan, ja minkälaisia uusia suunnitelmia Pellossa on.

Paneelikeskustelu: Mistä koostuu Pellon pito- ja vetovoima? Paneelissa mukana kaksi kuntapolitiikan avainhenkilöä Tarmo Uusitalo ja Simo-Petteri Keränen, sivistysjohtaja Simo Sova, osaamispalvelujohtaja Antti Päivärinta sekä työelämän ja te-palveluiden edustajat. Keskustelua ohjaa kunnanjohtaja Katja Jaako-Körkkö.

Paikalla TE-palveluiden asiantuntija, Pellon ja Lappian opinto-ohjaajat sekä Yhdenvertaiset koulutuspolut Lapin alueella -hanketoimijat antamassa kävijöille henkilökohtaista tietoa ja neuvontaa.

Tulkaapa ryyppäähmään kahvit ja nisut!

Lisätietoja Pellon Kehitys Oy, yritysneuvoja Mika Rinne, puh. 040 152 2290, mika.rinne@pello.fi

Koulutuksen järjestäjä

Pellon kunta, Pellon Kehitys Oy, Lappia ja Yhdenvertaiset koulutuspolut Lapin alueella -hanke

Lisätiedot ja ilmoittautuminen koulutuksen järjestäjän sivulta

Tutustu ja ilmoittaudu