Vastuullisen ravintolatoiminnan johtaminen - Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto

13.8.202412:00 - 12:00 Esimiestaidot Rovaniemi Monimuotokoulutus Ilm. viim. 28.7.2024
Tulevaisuuden keittiöjohtajuus odottaa – Tartu tilaisuuteen ja kehity huippuosaajaksi! Haluatko nousta ravintola-alan kärkipelaajaksi? Tule mukaan Vastuullisen ravintolatoiminnan johtamisen koulutukseen, joka on suunniteltu juuri sinulle, jolla on paloa kehittää tulevaisuuden keittiötoimintaa. Olipa sinulla kokemusta sitten esihenkilönä tai tiiminvetäjänä, tai kyseinen tehtävä on sinulla vasta suunnitelmissa, tämä koulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä.

KOULUTUKSEN TAVOITE
Koulutuksessa opit hallitsemaan keittiötoiminnan muutoksia, kehittämään palveluita ja hankkimaan tarvittavaa osaamista tiimien valmentamiseen. Lisäksi saat käyttöösi tehokkaat työkalut, joilla ohjaat keittiösi tulokselliseen toimintaan niin lainsäädännön kuin taloudenkin saralla. Vahvistat johtamistaitojasi ja saat valmiuksia, joilla inspiroit tiimiäsi kohti muutosta ja tuloksellisuutta.

Opetuksesta vastaavat kokeneet opettajat Ari Manninen, Maria Lehtinen sekä Eveliina Hiltunen. Asiantuntijoina mukana myös mm. Tero Mäntykangas (Lapland Hotels), Jouko Rajanen (Choco Deli, Lapin Krassi, Ravintola Massimo), Joel Manninen (Glowing Ember, Suomen MasterChef kilpailija 2023) sekä Ilari Kesti (Lisäpalvelu Pohjois-Suomi).

TOTEUTUSSUUNNITELMA
Koulutus alkaa oppisopimuskoulutuksena tai monimuotokoulutuksena elokuussa 2024. Koulutusaika 08/2024 - 12/2025. Lähiopetuspäiviä on 16 ja verkko-opetuspäiviä 5. Lisäksi opetukseen sisältyy itsenäisiä oppimistehtäviä.

Lähiopetus järjestetään Rovaniemellä, mutta työpaikkasi voi olla missä päin Lappia tahansa.

Oppisopimuskoulutus edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta alan työpaikassa ammatillisesti pätevän työpaikkaohjaajan ohjaamana. Koulutus on maksuton.

Monimuotokoulutuksessa ei vaadita alan paikkaa. Opiskelu on omaehtoista ja sisältää lähiopetuksen, työharjoittelun opiskelijan itse hankkimissa esihenkilötehtävissä, oppimistehtävät ja projektityön. Opiskelumaksu on 400 eur.

HAKEUTUMINEN
Hakeutuminen 28.7.2024 mennessä. Olemme yhteydessä hakijoihin hakuajan päätyttyä. Opiskelijat valitaan hakemuksen ja haastattelun perusteella.

Lisätietoja sisällöstä ja toteutuksesta:
Ari Manninen, puh 0400 318 688, ari.manninen@redu.fi

Lisätietoja oppisopimuksesta:
Merja Makkonen, puh. 040 182 7291, merja.makkonen@redu.fi

Koulutuksen järjestäjä

Lapin koulutuskeskus REDU

Lisätiedot ja ilmoittautuminen koulutuksen järjestäjän sivulta

Tutustu ja ilmoittaudu