Työhyvinvointia ja johtamista mikro- ja pienyrityksissä -valmennussarja, osa 2 Priorisointi ja keskeytykset työssä

10.8.202313:00 - 16:00 Hyvinvointi Verkkokoulutus Ilm. viim. 9.8.2023
Onnistuminen yrittäjänä edellyttää sekä työhyvinvointi- että tähän liittyvää johtamisosaamista. Työhyvinvointia ja johtamista -valmennus on suunnattu Tunturi-Lapin mikro- ja pienyrityksille. Valmennus koostuu kolmesta etätapaamisesta sekä arkeen vietävistä käytännön harjoituksista.

To 7.8.2023 klo 13-16 osa 2: Priorisointi ja keskeytykset työssä

Valmennus tarjoaa sinulle käytännönläheistä tietoa ja vinkkejä omaan työhyvinvointiin ja sen johtamiseen. Valmennuksessa keskitytään ajankäyttöön ja sen parantamisen keinoihin, priorisointitaitojen vahvistamiseen – opit itsesi johtamisen taitoja.

Valmentajana toimii Työterveyslaitoksen erityisasiantuntija Peter Peitsalo. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus johtamisen ja työhyvinvoinnin valmennuksista niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla.

Tule mukaan maksuttomiin valmennuksiin! Voit osallistua valmennukseen, vaikka et olisi ollut mukana kesäkuun ensimmäisessä valmennuksessa. Valmennukset kerryttävät yrityksen Deminimis-tukea. Valmennukset järjestää Muutoskyvykkyys mikroyritysten vahvuutena Tunturi-Lapissa -hanke. (ESR)

Lisätietoja valmennuksista: Projektipäällikkö Anna-Kristiina Rahkala,
puhelin 040 669 0413, sähköposti: anna-kristiina.rahkala@redu.fi

Koulutuksen järjestäjä

Muutoskyvykkyys mikroyritysten vahvuutena Tunturi-Lapissa -hanke

Lisätiedot ja ilmoittautuminen koulutuksen järjestäjän sivulta

Tutustu ja ilmoittaudu