Tietoisku kustannustuki II

7.1.202115:00 - 16:00 Muu koulutuksen aihe Verkkokoulutus Ilm. viim. 6.1.2021
Suomen Yrittäjät, TEM ja Valtiokonttori järjestävät kaikille yrittäjille avoimen ja maksuttoman tietoiskun kustannustuesta. Tietoiskun aikana saat vastauksia mm. näihin kysymyksiin:

Kuka tukea voi saada?
Mitkä ovat hakemisen kriteerit ja mihin tukea voi saada?
Miten hakeminen tapahtuu?
Mitä minun tulee huomioida hakulomaketta täyttäessäni?

Puhujina Valtiokonttorin asiantuntijat, jotka antavat konkreettista neuvontaa ja opastusta siitä, kuinka kustannustukea haetaan. Tietoiskun aikana on mahdolista esittä kysymyksiä kirjallisesti.

Huomioithan, että tietoiskun paikkamäärä on rajattu. Jos ylläolevasta linksitä ei aukea ilmoittautumislomaketta, on tietoisku täynnä. Järjestämme yhteensä neljä saman sisältöistä tietoiskua, muut tietoiskut löydät koulutuskalenterista, https://www.yrittajat.fi/jasenille/koulutukset.

Lisätietoa kustannustuesta löydät Suomen Yrittäjien koronasivustolta, https://www.yrittajat.fi/yrittajat/kaikki-koronasta-yrittajalle sekä Valtiokonttorin verkkosivuilta, https://www.valtiokonttori.fi/palvelut/korvaus-ja-vahinkopalvelut/yritysten-kustannustuki/#a86b3c03.

Tietoiskut tallennetaan ja lisäämme tallenteen Yrittäjien koronasivulle, https://www.yrittajat.fi/yrittajat/kaikki-koronasta-yrittajalle/a/usein-kysytyt-kysymykset-ja-neuvonta/katso-koulutustallenteita-621597 viimeistään 11.1.2021 alkavalla viikolla. Jos tiedät, että et pysty osallistumaan ko. ajankohtana koulutukseen, pyydämme, että et ilmoittaudu, koska tietoiskujen paikkamäärä on rajattu. Tallenne vastaa tietoiskun sisältöä ja Valtiokonttorin asiakaspalvelu, https://www.valtiokonttori.fi/palvelut/korvaus-ja-vahinkopalvelut/yritysten-kustannustuki/#a86b3c03 auttaa sinua tarvittaessa kysymysten kanssa.

Koulutuksen järjestäjä

Suomen Yrittäjät, TEM ja Valtiokonttori

Lisätiedot ja ilmoittautuminen koulutuksen järjestäjän sivulta

Tutustu ja ilmoittaudu