Tekoälyllä asiakastarpeiden ytimeen

17.5.202409:30 - 10:45 Digitaidot Verkkokoulutus Ilm. viim. 16.5.2024
Unohda vanhat rajat – astu rohkeasti tekoälyn maailmaan ja paljasta salatut voimat, jotka voivat muuttaa pienyrityksesi pelin!

Koulutuksessa opit, miten voit hyödyntää tekoälyn voimaa piilevien asiakastarpeiden tunnistamiseen. Kuulet konkreettisia esimerkkejä siitä, kuinka voit vaivattomasti läpivalaista nykyisiä ja piilossa olevia asiakastarpeita tekoälyn avulla.

Kun saat syvällisemmän käsityksen asiakkaiden tarpeista, pystyt luomaan myyntiesityksiä, jotka todella vakuuttavat. Lisäksi opit kehittämään tuotteita ja palveluita vastaamaan näihin paljastuviin tarpeisiin, erottaen itsesi kilpailijoista.

Älä jää paitsi mahdollisuudesta nostaa toimintasi uudelle tasolle ja saavuttaa vahvaa kilpailuetua. Liity mukaan ja ota askel kohti menestyksekkäämpää huomista!

Tämä käytännönläheinen koulutus on sopii sinulle, joka jo hallitset jonkin verran tekoälyn perusteita, olitpa sitten yksinyrittäjä, työllistävä yrittäjät tai yrityksen työntekijä.
Kouluttaja: Markus Westerlund. Perustaja ja strategiakonsultti, Rdigo Oy

Markuksella on pitkä ura asiantuntijana ICT-alalla, kansainvälisessä myynnissä, markkinoinnissa sekä liiketoiminnan kehittämisessä. Markuksen ote on innostavan käytännönläheinen ja hän konkretisoi asiaa lukuisin esimerkein. Markus on uuden teknologian hyödyntämisen pioneeri.

Yrittäjien jäsenyrityksille 95 € + alv 24 % / hlö, muille 190 € + alv 24 % / hlö
Katso tapahtuman tietosuojaseloste
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta. Suomen Yrittäjien koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Linkin osallistumiseen löydät myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, voit olla yhteydessä sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?

Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi

Koulutuksen järjestäjä

Suomen Yrittäjät/Rdigo Oy

Lisätiedot ja ilmoittautuminen koulutuksen järjestäjän sivulta

Tutustu ja ilmoittaudu