Tarinatyöpaja, suunnattu kaikkien alojen yrityksille

7.6.202409:00 - 09:00 Tuotteistaminen Kittilä Työpaja Ilm. viim. 6.6.2024
Paikka: Levi Summit, Tunturitie 205, 99130 Sirkka

Erotu tarinallistamalla! Tunnista yrityksesi oma punainen lanka

Tänä päivänä samistelu ei kannata. Tarinallistaminen eli yrityksen toiminnan muotoilu tarinaksi auttaa luomaan kokonaisvaltaisia persoonallisia ja koukuttavia asiakaskokemuksia. Yrittäjälle tarina on erottumisen, markkinoinnin ja myynnin työväline numero yksi. Tarinallistamisesta on hyötyä kaikille yrityksille, etenkin elämys-, kauppa – ja palvelualat hyötyvät siitä. Tarinatyöpajassa työstämme jokaisen yrityksen omaa ydintarinaa Stooripuu-menetelmän avulla. Etsitään siis omaa punaista lankaa!

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton ja se on suunnattu kaikkien alojen yrityksille, yritysten työntekijöille/edustajille.

Kouluttajana toimii Anne Kalliomäki, Tarinakone Oy:sta. Anne on tarinallistamisen eli tarinalähtöisen tuotteistamisen ja palvelumuotoilun paras asiantuntija Suomessa, takana satoja tarinallistamisen koulutuksia ja jo yli sata ydintarinaa erilaisille yrityksille. Hän on kirjoittanut palkitun kirjan ”Tarinallistaminen – palvelukokemuksen punainen lanka”. Anne on myös osa Visit Finland akatemian matkailuvalmentajien verkostoa.

Koulutuksen järjestäjä

Kideve Elinkeinopalvelut

Lisätiedot ja ilmoittautuminen koulutuksen järjestäjän sivulta

Tutustu ja ilmoittaudu