Ruokahävikki ja rescue-toiminta, vihreän siirtymän yritysvalmennus (etätoteutus)
20.4.202312:00 - 15:00
Muu koulutuksen aihe
Verkkokoulutus
Ilm. viim. 19.4.2023
Aiheena ruokahävikki yrityksen kustannusten näkökulmasta
- vähentäminen ja seuranta
- innovatiivinen ideointi ja keskustelu rescue-toiminnan käynnistämiseen liittyen alueen toimijoiden kanssa
Valmentajana Hannu Pekkala, elintarvikealan asiantuntija REDU Edu Oy:stä.
Tule kuulemaan, mikä on muuttunut, mitä toimenpiteitä lakimuutokset ovat aiheuttaneet ja miten yrityksissä tulisi toimia.
Valmennus on maksuton* ja suunnattu Tunturi-Lapin kuntien mikro- ja pienyrityksille.
*) Valmennukset ja sparraukset ovat yritykselle maksuttomia, valmennuksiin osallistuminen kerryttää yrityksen de minimis -tukea.
Koulutuksen järjestäjä
Muutoskyvykkyys mikroyritysten vahvuutena Tunturi-Lapissa -hanke