Osuva rekrytointi- valmennus

2.1.2024 - 31.8.2025 Muu koulutuksen aihe Rovaniemi Monimuotokoulutus
Valmennus on lappilaisille yrityksille, jotka ovat rekrytoimassa juuri nyt tai suunnittelevat rekrytointia tulevaisuudessa ja joilla on tarve sekä into kehittää omaa rekrytointiprosessiaan.
Osuva rekrytointi -valmennuksessa lähdemme liikkeelle siitä, miten rekrytointia on aiemmin tehty. Mietimme yhdessä, mikä toimii, mikä ei ja mihin kannattaa tulevaisuudessa panostaa. Alkukartoituksen pohjalta laaditaan yrityskohtainen kehittämissuunnitelma, jota lähdetään yhdessä viemään eteenpäin. Voimme keskittyä yrityksen kannalta oleellisiin teemoihin, esimerkiksi työpaikkailmoitusten kirjoittamiseen, hakijaviestintään ja työhaastattelun tekemiseen. Valmennuksen tavoitteena on luoda yritykselle sujuva, hakijaystävällinen ja yrityksen tarpeita vastaava rekrytointiprosessi.

Valmennus voidaan aloittaa joustavasti yrityksenne aikataulujen mukaan. Tapaamiskertoja kasvotusten tai verkossa on yhteensä 3-6 yrityksen tarpeen mukaan ja valmennus kestää kokonaisuudessaan noin 4 kuukautta.

Valmennuksen hinta yritykselle on 210 € + alv 24 %.

(Valmennuksen todellinen arvo on 2100 € + alv 24 %. Valmennus toteutetaan ESR-rahoitteisessa hankkeessa, ja siksi yritykselle jäävä kustannus on valmennuksen todellista arvoa huomattavasti pienempi. Näin silloin, mikäli yritykselle mahdollisesti myönnetyt de minimis -tuet eivät ylitä ESR-tukirajaa ja yrityksille katsotaan myönnettävän 1890 € -arvoinen tuki tähän valmennukseen.)

Lisätiedot: Karita Arminen, karita.arminen(at)ulapland.fi /+358 40 705 9368

Koulutuksen järjestäjä

Lapin yliopisto, Koulutus- ja kehittämispalvelut

Lisätiedot ja ilmoittautuminen koulutuksen järjestäjän sivulta

Tutustu ja ilmoittaudu