Näin myyt julkiselle sektorille

12.9.202309:00 - 16:00 Myynti Verkkokoulutus Ilm. viim. 29.8.2023
Käytännön vinkkejä tarjouskilpailuissa menestymiseen!

Suomen julkisen sektorin vuosittaiset hankinnat ovat arvoltaan yli 30 miljardia euroa. Ne voivat tarjota yritykselle hyvinkin merkittävää liiketoimintaa, joten kannattaa selvittää, mitä oman osuuden saaminen tästä kakusta edellyttää. Markkinoilla toimiminen ei ole rakettitiedettä, mutta aidosti menestyäkseen niiden erityispiirteet on syytä huomioida.

Tilaisuudessa kuulet:

- Miksi myyntityö on tärkeää myös julkiselle sektorille myymisessä
- Miten oma yrityksesi voi toimia proaktiivisesti julkisten hankintojen markkinoilla
- Mitä rajoituksia ja mahdollisuuksia hankintalaki tarjoaa yritykselle
- Miten rakennat julkisilla markkinoilla menestyvän myyntiorganisaation
- Kuinka kannattaa toimia kilpailutusprosessin eri vaiheissa ja miten parannat voittomahdollisuuksiasi kilpailutuksissa?

Kurssilla julkisiin hankintoihin paneudutaan nimenomaan yrityksen näkökulmasta. Siinä käydään läpi, kuinka hankintalaki vaikuttaa yrityksen toimintamahdollisuuksiin ja kuinka siihen tulleet muutokset kannattaa huomioida omassa toiminnassaan. Kurssi kannustaa yrityksiä ottamaan entistä aktiivisemman roolin ja antaa työkaluja julkisilla markkinoilla menestymiseen. Kurssi soveltuu sekä markkinoille pyrkiville että siellä jo toimiville yrityksille.

Päivän aikana paneudutaan julkisiin hankintoihin nimenomaan yrityksen näkökulmasta. Koulutus sopii sekä markkinoille aikoville että siellä jo toimiville yrityksille toimialasta riippumatta.

Koulutuksen järjestäjä

Lapin kauppakamari

Lisätiedot ja ilmoittautuminen koulutuksen järjestäjän sivulta

Tutustu ja ilmoittaudu