Markkinoinnin ja asiakkuuksien johtaminen Lappilaisille pk-yrityksille

7.11.2023 - 14.3.2024 Markkinointi Rovaniemi Lähiopetus Ilm. viim. 25.10.2023
Haluatko vahvistaa osaamistasi markkinoinnissa ja asiakkuuksien johtamisessa? ELY-keskuksen koulutuksessa kehität yrityksesi liiketoimintaa strategisen markkinoinnin, myynnin ja asiakkuudenhallinnan keinoin.

Koulutuksessa opit laaja-alaisesti markkinoinnin eri osa-alueista, kuten hinnoittelusta, tuotteistamisesta, asiakkuudenhallinnasta ja jakelusta. Tarkennat yrityksesi asiakassegmenttejä, asetat tavoitteita myynnille ja markkinoinnille ja tunnistat yrityksellesi sopivat markkinointikanavat ja -keinot. Koulutuksen aikana teet esimerkiksi markkinointistrategian tai markkinoinnin vuosikellon. Lisäksi pääset verkostoitumaan ja vaihtamaan ajatuksia muiden osallistujien kanssa ja saat heiltä vertaistukea. Saat myös kaikki koulutusmateriaalit, joita voit hyödyntää koulutuksen jälkeen.

Koulutus sopii liikevaihdon kasvua hakevien pk-yritysten johdolle ja avainhenkilölle.

Koulutukseen sisältyy 10 koulutuspäivää ja kaksi yrityskohtaista konsultointipäivää, jossa pureudutaan tarkemmin juuri sinun yrityksesi tarpeiden ja tavoitteiden kannalta keskeiseen osa-alueeseen. Hinta on 1590 euroa + alv/osallistuja.

Koulutuksen järjestäjä

ELY-keskus

Lisätiedot ja ilmoittautuminen koulutuksen järjestäjän sivulta

Tutustu ja ilmoittaudu