Lähiruokatilaisuudet Jerisjärvellä, Hetassa ja Levillä + kierros Lapissa

17.8.2023 - 18.8.2023 Muu koulutuksen aihe Enontekiö Muu opiskelutapa Ilm. viim. 16.8.2023
Lämpimästi tervetuloa tutustumaan lappilaiseen lähiruokaan ja sen logistiikkaketjuihin elokuisella linja-automatkalla halki Lapin! Haluamme kutsua sinut, lähiruoan parissa toimivan ammattilaisen, verkostoitumaan laajemmin lappilaisiin toimijoihin.

Linja-automatka toteutetaan 17. – 18.8.2023 siten, että lähtö on torstaina 17.8. klo 09:00 Kittilän kunnantalolta ja paluu perjantaina 18.8. klo 18:00 samaan pisteeseen. Osallistujat huolehtivat itse Kittilään tulosta, kunnantalon parkkipaikalla on jonkin verran tilaa autoille ja Kittilän kylällä voi tarvittaessa yöpyä varsin huokeasti Hotelli Kittilässä tai Guesthouse Golden Goosessa, molemmat kävelymatkan päässä kunnantalolta.

Matkan aikana pysähdytään verkostoitumaan paikallisten lähiruoan parissa toimivien yrittäjien kanssa kahvitellen, lounastaen ja illallisella
17.8. klo 11-13 Pyhällä, klo 14-15 Sodankylässä, klo 17-18 Ivalossa ja klo 20 alkaen Utsjoella, jossa majoitutaan.
18.8. siirrytään Norjan kautta Hettaan, jossa tilaisuus klo 13:30-14:30 sekä klo 16-17 Jerisjärvellä.

Reissun järjestää yhteistyössä Likiruoka- ja Lapin Ruoka -hankkeet. Hankkeiden kustannuksiin kuuluu linja-autokyyti, kahvitukset ja lounaat. Osallistujien omakustanteisiksi kuluiksi menevät saapuminen ja paluu Kittilään sekä yöpyminen Utsjoella (n. 100€/hlö).

Ilmoittautumiset pyydetään 14.8.2023 mennessä sähköpostilla laura.hokajarvi@kittila.fi ja lisätietoja reissusta saa myös puhelimitse p. 040 359 3659. Ilmoitathan samassa yhteydessä erikoisruokavaliot ja/tai allergiat sekä tiedon, ellet haluaisi jakaa majoitusta kahden hengen huoneessa (yhden hengen huoneesta tulee pieni lisäkustannus). Paikkoja on rajallisesti.


Ystävällisin terveisin,

Laura Hokajärvi
Projektipäällikkö

Kideve Elinkeinopalvelut, Kittilän kunta, Valtatie 15, 99100 Kittilä
laura.hokajarvi@kittila.fi
puh. 040 359 3659
http://www.kideve.fi
kittila.fi


Koulutuksen järjestäjä

Likiruoka- ja Lapin Ruoka -hankkeet

Lisätiedot ja ilmoittautuminen koulutuksen järjestäjän sivulta

Tutustu ja ilmoittaudu