Itsensä johtaminen ja yrittäjänä jaksaminen -työpajat

9.12.202013:00 - 16:00 Hyvinvointi Työpaja
Tervetuloa osallistumaan seuraavaan Vetoapua lappilaisille yrityksille -hankkeen kaksiosaiseen työpajaan! Työpajat järjestetään 9.12 ja 10.12 Klo 13-16. Työpajat järjestetään etänä Zoom -palvelun kautta. Työpajoja tulee vetämään Valtteri Lindholm. Valtteri Lindholm perusti Varustelekan 21-vuotiaana. Firma menestyi, melkein meni konkurssiin ja nyt menestyy taas hyvin. Vuoden nuori yrittäjä-palkinto tuli vuonna 2015. Siitä lähtien Valtteri on myös aktiivisesti luennoinut, kouluttanut ja konsultoinut erityisesti digitaalisuudesta, markkinoinnista ja yrittäjänä olemisesta. Valtteri vetää lappilaisille kaksi tuikitärkeää työpajaa itsensä johtamisesta ja jaksamisesta, minkä lisäksi hankkeen yrityksillä on mahis saada tunnin mittainen sparraus, jossa on tarjolla koko Valtteri Lindholmin asiantuntemus.

9.12. Itsensä johtaminen -työpaja:

Yrittäjyydessä monelle hienointa on se, että saa olla itsensä herra. Varjopuolena on, että hyvästä esimiehestä on kelle tahansa paljon hyötyä. Perstuntumalla pääsee pitkälle, mutta välillä on hyvä pysähtyä johtamaan itseään. Työpaja auttaa yrittäjiä katsomaan omaa työtään uudesta näkökulmasta, ja lopputuloksena kaikki saavat omasta työstään enemmän sekä tehoa että nautintoa.

10.12. Yrittäjänä jaksaminen-työpaja:

Yrittäjyys on yksinäistä, ja menestyvälläkin yrittäjällä on tekemistä jaksamisen kanssa. Ihan oma hommansa on, jos firmalla ei menekään ihan niin hyvin. Jaksamisen työpajassa opitaan käsittelemään yrittäjyyden varjopuolia, ja jos niitä ei nyt aivan ratkaista, ainakin apua voidaan antaa.

Ilmottaudu mukaan nettilinkin kautta:
https://link.webropolsurveys.com/EP/1329DE7B20D8A78A

tai puhelimitse:
0406104182

Koulutuksen järjestäjä

Vetoapua lappilaisille yrityksille -hanke (ESR)

Lisätiedot ja ilmoittautuminen koulutuksen järjestäjän sivulta

Tutustu ja ilmoittaudu