Esteettömyyskoulutus

17.5.202400:00 - 00:00 Muu koulutuksen aihe Verkkokoulutus Ilm. viim. 2.5.2024
Lappia-Koulutus Oy järjestää yhteistyössä C-Diversityn ja Accessia Consulting kanssa paljon kysellyn koulutuksen esteettömyydestä ja sen kehittämisestä rakennetussa ympäristössä toukokuussa 2024.

Verkkokoulutus antaa osallistujalle perustiedot esteettömyyden ja sen eri ulottuvuuksien (liikkuminen, näkeminen, kuuleminen) huomioimisesta rakennetussa ympäristössä rakentamisen ja peruskorjauksen/kiinteistökehittämisen näkökulmasta

Koulutus järjestetään Teamsissä 17.5.2024 klo 12-15. Linkki koulutukseen toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse.

Kouluttajat – Keitä ovat monimuotoisuuden Hannu ja Kerttu?

Marko Jääskeläinen, Accessia Consulting – C-Diversity

Markolla on erittäin vahva kokemus viestinnästä, esteettömyydestä ja saavutettavuudesta sekä monimuotoisuudesta, eritoten rekrytoinnin ja työelämän näkökulmasta. Markolla on vahva kokemus myös suomalaiselta vammaisjärjestökentältä, sillä hän on toiminut mm. Kynnys ry:n puheenjohtajana 2019 ja Valtakunnallisen vammaisneuvosto VANE:n jäsenenä vuodesta 2019 alkaen.

Reeta Lindeman, C-Diversity

Reeta on esteettömyyden, monimuotoisuuden ja osallisuuden asiantuntija. C Diversityssa hän on luova johtaja – eikä esimerkiksi monimuotoisuuskonsultti. Tämä johtuu siitä, että Reetalla on kyky saada organisaatiot ymmärtämään monimuotoisuuden hyödyt – joskus se vaatii luovuutta saada ihmiset näkemään monimuotoisuuden arvo, ja se on hänen supervoimansa!
Hinta:

229,00€, sis. alv 24 %

Peruutusehto:

Ennen koulutuksen viimeistä ilmoittautumispäivää:
Ilmoittautumisen voi perua maksutta koulutuksen viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä.

Koulutuksen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen:
Jos peruminen tapahtuu viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, mutta ennen koulutuksen alkua, oppilaitos veloittaa 50 % osallistumismaksusta.

Koulutuksen alettua:
Mikäli peruminen tapahtuu koulutuksen alettua, osallistumismaksu on maksettava kokonaan. Oppilaitos veloittaa osallistumismaksun myös silloin, kun ilmoittautunut jättää tulematta koulutukseen tai keskeyttää koulutuksen. Oppilaitoksesta johtuva koulutuksen ajankohdan tai koulutuspaikan oleellinen muutos oikeuttaa maksuttoman perumisen.

Lappia-Koulutus Oy pidättää oikeuden siirtää tai peruuttaa koulutuksen, mikäli osallistujamäärä jää liian pieneksi.

Koulutuksen järjestäjä

Lappia-Koulutus Oy

Lisätiedot ja ilmoittautuminen koulutuksen järjestäjän sivulta

Tutustu ja ilmoittaudu