Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto - Lihanleikkaus, lihatuotteiden valmistus, teurastus
12.6.23 - 29.11.24
Muu koulutuksen aihe
Rovaniemi
Monimuotokoulutus
Ilm. viim. 28.5.23
Tule päivittämään osaamistasi ja oppimaan uutta kesäkuussa 2023 alkavaan Elintarvikejalostuksen ammattitutkintoon
Tavoitteena on ammattitaidon kehittäminen.
Kenelle? Liha-alalla työskenteleville tai vastaavassa työympäristössä jo jonkin aikaa tehneille sekä sellaisille työnsä juuri aloittaneille, joilla on elintarvikealan peruskoulutus.
Koulutus alkaa oppisopimuskoulutuksena tai monimuotokoulutuksena 12.6.2023. Koulutusaika on 06/2023 - 11/2024, riippuen opiskelijan henkilökohtaisesta suunnitelmasta. Lähiopetuspäiviä on 18.
Oppisopimuskoulutus edellyttää koulutuksen ajan voimassa olevaa työsuhdetta alan työpaikassa tutkinnon tavoitteita vastaavissa työtehtävissä sekä ammatillisesti pätevän työpaikkaohjaajan.
Hakeutuminen 28.5.2023 mennessä osoitteessa:
redu.fi/koulutuskalenteri
Hakuaika 1.4. – 28.5.2023
Lisätietoja koulutuksen sisällöstä:
Hannu Pekkala puh. 040 527 0629
hannu.pekkala@redu.fi
Lisätietoja oppisopimuskoulutuksesta:
Merja Makkonen puh. 040 182 7297
merja.makkonen@redu.fi
Koulutuksen järjestäjä
Lapin koulutuskeskus REDU