Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto - Lihanleikkaus, lihatuotteiden valmistus, teurastus

12.6.23 - 29.11.24 Muu koulutuksen aihe Rovaniemi Monimuotokoulutus Ilm. viim. 28.5.23
LIHANLEIKKAAJA, LIHATUOTTEIDEN VALMISTAJA TAI TEURASTAJAELINTARVIKEJALOSTUKSEN AMMATTITUTKINTO, 120 osp

Tule päivittämään osaamistasi ja oppimaan uutta kesäkuussa 2023 alkavaan Elintarvikejalostuksen ammattitutkintoon
Tavoitteena on ammattitaidon kehittäminen.

Kenelle? Liha-alalla työskenteleville tai vastaavassa työympäristössä jo jonkin aikaa tehneille sekä sellaisille työnsä juuri aloittaneille, joilla on elintarvikealan peruskoulutus.

Koulutus alkaa oppisopimuskoulutuksena tai monimuotokoulutuksena 12.6.2023. Koulutusaika on 06/2023 - 11/2024, riippuen opiskelijan henkilökohtaisesta suunnitelmasta. Lähiopetuspäiviä on 18.

Oppisopimuskoulutus edellyttää koulutuksen ajan voimassa olevaa työsuhdetta alan työpaikassa tutkinnon tavoitteita vastaavissa työtehtävissä sekä ammatillisesti pätevän työpaikkaohjaajan.

Hakeutuminen 28.5.2023 mennessä osoitteessa:
redu.fi/koulutuskalenteri
Hakuaika 1.4. – 28.5.2023

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä:
Hannu Pekkala puh. 040 527 0629
hannu.pekkala@redu.fi

Lisätietoja oppisopimuskoulutuksesta:
Merja Makkonen puh. 040 182 7297
merja.makkonen@redu.fi

Koulutuksen järjestäjä

Lapin koulutuskeskus REDU

Lisätiedot ja ilmoittautuminen koulutuksen järjestäjän sivulta

Tutustu ja ilmoittaudu